ADEMSESSIES


Tijdens een ademsessie adem je diep en krachtig door je mond in en uit. Je vult alle cellen van je lichaam met zuurstof.

Deze ademtechniek heeft zowel effect op emotioneel als op lichamelijk niveau. Je kunt tijdens een sessie tintelende sensaties door je hele lichaam voelen. Dit wordt vaak als prettig ervaren.

Doordat je vol en krachtig, zonder adempauzes, door je mond ademt, kunnen er vastzittende blokkades of spanningen worden geactiveerd. Ze bewegen zich naar de oppervlakte, in je bewustzijn. Soms kan dit worden ervaren als een bepaalde emotie, fysieke spanning of een onbehagelijk gevoel.

Als je jezelf toestaat om dit te accepteren en los te laten, kunnen de blokkades in je je lichaam oplossen.

Ook kun je in een andere staat van bewustzijn (altered state of consciosness) raken en een transcendente ervaring hebben als je hiervoor openstaat.

1 op 1 Ademcoaching

Tijdens een privé ademsessie ga ik dieper in op jouw persoonlijke doel. Wat wil jij bereiken? Waar sta je nu? Wat houdt je tegen? Als coach* laat ik mij zoveel mogelijk leiden door jouw proces. Tijdens de sessie gaan we samen de verdieping in en zal ik je aanwijzingen geven, gericht lichaamswerk toepassen of je bijstaan door middel van affirmaties en liefdevolle ondersteuning. Een sessie duurt in totaal 2 uur. Bij de eerste sessie zal er een intake plaatsvinden met een verkorte sessie om het adempatroon te analyseren.

Afhankelijk van jouw persoonlijke doel zullen we het aantal sessies afstemmen.

Adem Plus Kring

Ontdek de schoonheid van pranayama in combinatie met trypnaurale muziek en wisselende rituelen. Verken om intiem te zijn met je adem. Het is een portaal naar innerlijke wijsheid en het geeft je een gevoel van vrijheid en rust. Veel mensen zijn bang voor hun eigen adem. Niet goed ademen geeft het lichaam stress.

Eenvoudige ademhalingsoefeningen zullen je leven op alle niveaus verbeteren. Je zult gezonder, rustiger en je goed voelen als je weet hoe je dit fantastische geschenk van bewust ademen kunt gebruiken. En … als je weet hoe je je frequentie kunt verhogen met eenvoudige ademhalingsoefeningen, kom je in het veld waar je alles kan creëren en manifesteer je het leven dat je wenst.

Op elke eerste zondag van de maand is er een Adem Plus Kring – APK.
Deze laagdrempelige adem meditatie, met eenvoudige ademtechnieken, gaan we ons verbinden met het hogere zelf en de bron. Met leuke oefeningen, ritmisch ademen op meeslepende hersengolf muziek en een begeleide visualisatie, vind je de sleutel tot je gelukkige plek binnenin en stroom je naar de bron van inspiratie en creatie.

Ben je een meditatie-junkie en wil je je training naar een hoger niveau tillen of ben je geïnteresseerd in meditatie en weet je niet waar je moet beginnen? Dit is voor jou! Het mooie van deze zachte oefening is dat iedereen gemakkelijk en moeiteloos meditatieve alfa/theta-toestanden kan bereiken. Dit is onze natuurlijke staat van zijn.
Tijdens deze les leer je hoe je je intenties kunt stimuleren.

Gun jezelf deze APK en reset je hersenen, lichaam en geest, en kom maandelijks genieten van een begeleide meditatie en verdiep door middel van je ademhaling naar een ander niveau in je onderbewustzijn.
Je zult je na deze ademmeditatie energieker en positiever voelen en je bent opgeladen voor de maand die komen gaat.