ADEMWERK

Wat is Ademwerk?

Ademwerk is een overkoepelende term voor verschillende ademhalingstechnieken met de bewuste controle van de ademhaling.  Het is van invloed op iemands mentale, emotionele en/of fysieke toestand, met een therapeutisch effect. De voordelen zijn inclusief: verhoogd je immuniteit, zal emoties versterken, verrijken van creativiteit, vergroten van je zelfvertrouwen en zelfbeeld en het verbeteren van persoonlijke en professionele relaties.

Transformational Breath® is één van de technieken die gebruikt worden tijdens een ademsessie. Dit is een bekrachtigende, zelfhelende ademtechniek, die grote veranderingen in je leven teweeg kan brengen. Via een diepe volledige en verbonden ademhaling bereik je jou onderbewustzijn. Hiermee krijg je toegang tot het opruimen van blokkades, open je nieuwe gebieden en energiestromen. Het voorziet je lichaam van een surplus aan zuurstof en meer vitale levensenergie.
Deze techniek vraagt geen speciale vaardigheden of inspanningen.


Effecten en resultaten

Ademwerk werkt door op 4 niveaus.

Fysiek: Door je lichaam te leren om correct te ademen en volledig je ademruimte te gebruiken (in je buik, middenrif en borst) stroomt er meer energie doorheen. Hierdoor kunnen allerlei lichamelijke klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Tevens vergroot je jouw ademcapaciteit, zullen spanningen afnemen, ontgift je jouw lichaam en krijg je veel meer energie en vitaliteit.

Emotioneel: Je bevrijdt jezelf van onderdrukte emotionele blokkades in je onderbewustzijn. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust en vrede. Vergroot je jouw creativiteit en zul je meer zelfvertrouwen, liefde en vreugde in je leven gaan ervaren.

Mentaal: Je ruimt beperkende overtuigingen op en maakt de weg vrij naar het realiseren van doelen. Je staat krachtiger en met meer passie leven in het leven.

Spiritueel: Je krijgt verbinding met je Hogere Zelf en je opent jezelf voor ervaringen in hogere bewustzijnsniveaus. Je komt hierdoor meer in lijn met degene die je diep van binnen bent.