dōTERRA®


dōTERRA® en het verhaal erachter

In het voorjaar van 2008 kwam een groep mensen uit de gezondheidszorg en zakenwereld bij elkaar. Deze mensen hadden allemaal diepgaande, persoonlijke ervaringen met de levens verbeterende voordelen van etherische oliën. Ze deelden samen de gemeenschappelijke visie om een geheel nieuwe vorm van etherische oliën met een therapeutische status op de markt te brengen. Een etherische olie die tot ieders verbeelding sprak: van mensen die niets weten van etherische oliën tot aan hen die worden beschouwd als de experts op dit gebied.

Ze stelden zichzelf de vraag “Wat als we de wereld een nieuw en krachtig wellness alternatief kunnen bieden door middel van etherische oliën?”. Deze vraag werd beantwoord met de vorming van een geheel nieuw bedrijf genaamd dōTERRA®, wat in het Latijn “Geschenk van de Aarde” betekent.

dōTERRA® beseft hoe belangrijk elke stap in het proces is, van het vervaardigen van essentiële oliën tot aan het vullen van de flesjes. Naast het ontwikkelen van nieuwe essentiële oliën produceert dōTERRA® ook voedingssupplementen en producten voor spa en een gezond leven, alle op basis van essentiële oliën.

 

 

De missie van dōTERRA®

Het is de toewijding van dōTERRA® om de levens verhogende voordelen van etherische oliën met een therapeutische kwaliteit te delen met de wereld. Zij doet dit door:

  • Het onderzoeken en ontwikkelen van etherische oliën die voldoen aan ‘s-werelds hoogste kwaliteit via een netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, gezondheidswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
  • Het produceren van etherische oliën die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.
  • Het distribueren van de producten via onafhankelijke productconsultent die, werkend vanuit huis of praktijk, dōTERRA® wellness producten introduceren, trainen en lokaal verkopen door persoonlijk contact, alsmede via wereldwijde, gepersonaliseerde websites.
  • Het bieden van onderwijskansen voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe etherische oliën met een therapeutische-graden kunnen worden gebruikt als zelfzorg wellness alternatief.
  • Het samenbrengen van professionals in de traditionele en alternatieve geneeskunde om verdere studie en toepassing van de therapeutische kwaliteit van de etherische oliën in de moderne gezondheidszorg aan te moedigen.

 

Wat betekent dōTERRA® voor mij?

enrollment kit home essentials
enrollment kit home essentials

Al enige jaren heb ik al interesse voor etherische oliën. Ik kocht zo af en toe een flesje om aromatisch te gebruiken in een diffuser. Totdat ik me meer ging verdiepen in wat er nou werkelijk echt in deze “goedkope” flesjes olie zat. Ik schrok van de chemische toevoegingen  en stopte er per direct mee deze te gebruiken. Ondertussen was dōTERRA® al wel aan me voorbij gekomen en na wat gegoochel, ben ik in contact gekomen met een fijne en gepassioneerde dōTERRA® wellness advocate. Na een uitgebreide uitleg heb ik mijn eerste bestelling geplaatst. Een mooi starterspakket met olieën die heel breed inzetbaar zijn en een prachtige diffuser erbij, voor een scherpe prijs. Ik kon beginnen…. Maar waar moest ik beginnen?
Certificate of completionMijn wellness advocate heeft me veel informatie gegeven en kreeg ook een aantal spullen mee om te testen. En heb ik bij haar een workshop gevolgd over de basis van essentiële oliën. Ik ben begonnen met in de ochtend, een druppel lemon in mijn glas met lauw water te drinken. Dat was een fris begin van de dag.  Gebruikte de diffuser dagelijks en kreeg vele positieve en blije reacties hierover. Ook had ik de vega capsules in huis en ging ‘flubombs’ innemen, het was immers herfst. Om even terug te komen op de kop van deze tekst; “Wat betekent dōTERRA® voor mij?”  Deze bovengenoemde ‘flubombs” zijn voor mijn HET bewijs geworden dat de dōTERRA® oliën puur zijn en echt werken! Al vanaf kinds af aan kamp ik met chronische verkoudheid en jaarlijks terugkomende holteontstekingen. 2 jaar geleden ben ik dōTERRA® gaan gebruiken en heb sindsdien geen holteontstekingen meer gehad en nauwelijks verkouden geweest. Ondertussen gebruik ik door middel van aromatherapie de oliën ook in mijn praktijkruimte tijdens de ademsessies. Dit bevorderd de zuivering van de lucht en werkt indirect emotioneel door bij mijn cliënten. Mijn avontuur met dōTERRA® is nog maar net begonnen en wil dit heel graag delen!

 

Ontdek hoe dōTERRA® etherische olie ook jou kan ondersteunen.

Wil je meer inspiratie op doen over dōTERRA®? Zou je het leuk vinden om samen met een groepje bij jouw thuis een workshop te ontvangen? Heb je vragen of advies nodig? Wil je een dōTERRA® gebruiker worden?

Klik dan op de deze link, dan wordt je meteen doorgestuurd naar mijn dōTERRA® webpagina.

 

Breng uw kennis over het gebruik van etherische olie naar een hoger niveau door u te verbinden aan dagelijks gebruik van etherische olie. Klik hier om de app te downloaden: