OVER MIJ


‘Welkom op mijn website,
fijn dat je een kijkje komt nemen.’

“Ik help mensen om te voelen
wie ze werkelijk van binnen zijn”

OVER MIJ

Mijn naam is Babs Kapteijn, initiator van Inside Circle –follow your breath-, ervaringsdeskundige en ademcoach met systemisch- en lichaamswerk, welnessadvocate en liefhebber van dōTERRA® etherische olieën.

Ik ben een vrouw van zevenenveertig, partner en moeder van 2 dochters. Warm, sociaal, nieuwsgierig en direct, met vooral een sterke passie voor verdieping.  

 

ACHTERGROND

Ik denk dat het leven voor mij pas echt boeiend werd toen ik ontdekte dat er naast de dagelijkse patronen een hele wereld bestond waarbinnen ‘bewustzijn’ centraal stond. Grappig genoeg werd ik mij hier pas bewust van door eerst zelf de weg kwijt te raken.

Om een lang verhaal kort te maken; Door een aantal zware beproevingen in mijn leven, een traag werkende schildklier die mijn hormoonspiegel, mentale kader en gevoelsleven in de war gooide en altijd het gevoel hebben gehad van “ik weet niet wat ik later worden wil, als ik groot ben”, gaf uiteindelijk mijn lichaam een signaal af om eens echt te gaan voelen. Ik werd ziek en stortte letterlijk in elkaar.

Omdat ik niets meer zeker wist, greep ik alles aan om weer enige houvast voor mezelf te creëren. Zo begon mijn zoektocht naar, wat bleek, innerlijke stabiliteit en lichamelijke gezondheid.

Ik ontdekte de kracht van stilte en overgave. De kracht van de adem, die mij daar heeft gebracht waar ik nu sta. Voor mij is dit het meest waardevolle wat ik mijzelf ooit heb gegeven en nog dagelijks toepas. Deze krachtige tool heeft bij mij zoveel teweeg gebracht dat ik dit wil en moet delen met de wereld!

 

En zo is “Inside Circle – follow your breath –” geboren.

 

SAMENWERKING

Ik sta open voor samenwerking. Heb je interesse in mijn expertise binnen jouw trainingsprogramma, werkvlak of therapie? Ik vind het leuk als je contact op neemt. Wie weet wat er ontstaat.