SOMA Breath

Over SOMA Breath

SOMA Breath is een compleet holistisch systeem van Pranayama-technieken, die in verschillende sequenties kunnen worden ingedeeld, afhankelijk van het type workshop dat u bijwoont en op maat wordt gemaakt voor uw specifieke behoeften. Er is geen one size fits all, en we houden rekening met het feit dat iedereen anders is en verschillende ademhalingstechnieken nodig heeft, afhankelijk van hun behoeften. SOMA Therapeutische ademtechnieken zijn de belangrijkste Pranayama-technieken die over de meest wetenschappelijke gegevens beschikken om hun functie te ondersteunen. SOMA Ademtechnieken hebben de kracht om iemand zelfs tot op cellulair niveau te transformeren.

Klik op de afbeelding om je aan te melden!

 

 

De voordelen van SOMA Breath

Een van de belangrijkste doelen van SOMA Breath is om uw ademhaling te corrigeren zodat uw normale ademhaling in rust 5-6 ademhalingen per minuut is. Gemiddeld ademen mensen meer dan 10 ademhalingen per minuut. Zeer zieke of zeer gestresste mensen ademen nog meer dan dat! Je adem vertragen kan helpen beschermen tegen ziekte, je emoties in balans brengen en je helpen meer in flow te zijn.

 

Hier zijn nog enkele voordelen:

 • Efficiënter in het gebruik van zuurstof
 • Betere tolerantie voor kooldioxide
 • Verbeterde geest-lichaam verbinding
 • Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: meer uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen, betere fitheid
 • Ontsteking verminderen
 • Breng uw zenuwstelsel in evenwicht
 • Diepe staat van meditatie
 • Herprogrammering van de geest en zelfhypnose: installeer nieuwe overtuigingen en word moeiteloos je beste zelf
 • Geestelijke en lichamelijke veerkracht
 • Kalmere, heldere geest: beter oordeel en besluitvorming
 • Omgaan met stress
 • Ontwaak voor het doel en het authentieke zelf van je ziel
 • Meer zelfvertrouwen en zelfrespect
 • Emotionele verwerking en release

En er zijn er nog meer! Je adem kan je echt bevrijden.

 

Hoe werkt SOMA Breath?

De SOMA Awakening Ceremony is een hoger yogaritueel dat is ontworpen om negatieve indrukken te wissen en je te helpen los te komen van het verleden, zodat je meer aanwezig kunt zijn, in de flow, bevrijd en bevoegd om de enige schepper van je realiteit te zijn.

Ritmische ademhaling hyper-oxygeneert het lichaam, brengt meer zuurstof binnen en blaast meer koolstofdioxide uit dan normaal. Dit verandert de pH van de bloedstroom en creëert ook een sterk elektromagnetisch veld en stroom die door het lichaam stroomt. Dit verhoogt uw niveau van vibrerende energie (L.O.V.E.). Met een hogere vibratietoestand kunnen negatieve emoties en trauma worden gereinigd van de geest en het lichaam en wordt uw vermogen om te manifesteren volledig moeiteloos.

De diafragmatische ademhalingstechniek die we leren stimuleert het grootste lymfatische orgaan in het lichaam, waardoor een krachtig reinigend effect wordt gecreëerd en uw immuunsysteem wordt versterkt.

We maken gebruik van uitgebreide uitademings- en stemtechnieken om de kracht van de nervus vagus te benutten om stress uit te schakelen en verbinding te maken met je onderbewustzijn.

Het leven is slechts een reeks inhalaties en uitademingen; wanneer je je adem pauzeert, druk je op pauze in het leven.

Je kwaliteit van denken is ook gekoppeld aan ademhaling: onregelmatige ademhaling leidt tot onregelmatig denken, terwijl soepele, consistente ademhaling leidt tot een soepele, coherente gedachte.

De componenten voor adembehoud van SOMA Breath zijn volkomen veilig. Hiermee kunt u een paar minuten volledig vertragen en uw leven pauzeren om volledig in het huidige moment te zijn. Je komt in een diepgaande meditatieve staat en maakt verbinding met jezelf op een persoonlijk niveau.

Met behulp van de kracht van bevestigingen, geleide mentale beeldvormingstechnieken en zelfhypnose kunt u uw onderbewuste besturingssysteem herprogrammeren en zelfs uw autonome zenuwstelsel beïnvloeden.

De activering van Yogische energetische sloten tijdens de Awakening Ceremony creëert seksuele energie, die de bron is van creativiteit en verbeelding. Je ervaart staten van extatische gelukzaligheid en veel verschillende staten van bewustzijn.

Krachtige emotionele releases kunnen optreden tijdens SOMA Breath-sessies en negatieve indrukken uit het verleden kunnen worden gewist. “Goddelijke downloads” of momenten van diep inzicht en inspiratie maken de SOMA Breath-ervaring echt onvergetelijk.

 

Hoe kan ik de SOMA Breath ervaren?

Je kunt SOMA Breath op veel verschillende manieren ervaren:

 

Wat gebeurt er met de hersenen na een SOMA sessie?

https://www.somabreath.com/soma-awakening-meditation-ewo/?utm_source=postaffiliate&utm_medium=f165e976&utm_campaign=InsideCircle#a_aid=InsideCircle&a_bid=f165e976
In mei 2016 hebben we de SOMA Awakening Breathwork-ceremonie uitgevoerd tijdens een evenement met de naam Afest by Mindvalley.

Een team van NASA-wetenschappers en oprichters van Peak Neurofitness heeft hersengolven gemeten tijdens de sessie en de resultaten waren verbluffend en bevestigden dat deelnemers emotionele ontspanning, diepe ontspanning en zelfs Aha-momenten kunnen hebben in slechts één sessie.

Trypnaural Ultra in combinatie met speciale ademtechnieken van echte meesters van oude ademtechnieken verbetert de hersenfunctie als niets anders!